Cos gunoi cu pedala 18 litri (imitatie ratan)

-13%
Cos gunoi cu pedala 18 litri

Cos gunoi cu pedala 18 litri (imitatie ratan)

57.12 lei TVA inclus

Cosul de gunoi cu pedala de 18 l imitatie ratan de la Sterk este un produs placut din punct de vedere vizual, usor de folosit si de curatat.

Availability: Disponibil pentru precomandă Categorii: ,
Vezi coșul

Descriere

Cos gunoi cu pedala 18 litri imitatie ratan este un recipient fabricat in intregime din polietilena densa.  Asigura o foarte buna rezistenta impotriva socurilor, inghetului, temperaturilor inalte, umiditatii sau acizilor alimentari, eliminand posibilitatea deteriorarii premature. Acest cos imitatie ratan este un produs placut din punct de vedere vizual, usor de folosit si de curatat.

Cosul de gunoi are capac ce poate fi deschis prin apasarea cu piciorul a pedalei de la baza sa. Modelul acesta de cos gunoi cu pedala este perfect atat pentru pozitionarea sa in baie cat si in bucatarie sau in orice alta incapere. Este prevazut cu o mica galetusa pozitionata pe interiorul sau ce va facilita o eliminare rapida a tuturor gunoaielor depozitate.

Cos gunoi cu pedala 18 litri poate fi folosit impreuna cu sacii menajeri de 35 litri (50 buc./rola) sau saci menajeri 35 litri super rezistenti (15 buc./rola).

Pentru alte tipuri de cosuri de gunoi click aici.

De ce suntem alegerea potrivita?

  • rezolvati problema aprovizionarii
  • economisiti timp, combustibil, nervi sarind etapa de cercetare, alegere/decizie si achizitie din magazinele fizice
  • va dramuiti corect bugetul primind consultanta si ghidare catre produsele cu adevarat de folos pentru spatiul dumneavoastra
  • detinem depozit cu stocuri de produse, ceea ce pentru dumneavoastra inseamna viteza de aprovizionare in caz de nevoi urgente sau situatii neprevazute
  • primiti oferta personalizata in urma evaluarii nevoilor dumneavoastra la fata locului.

Evaluati produsele prin analiza video pe canalul nostru Youtube.

 

Informații suplimentare

Actionare

Cu pedala

Capacitate

18 litri

Material

Plastic

Producator

Sterk

Tip

Casnic

has been added to your cart:
Finalizare comanda