Termeni si conditii

Termeni generali

Termeni si conditii Cleaning Stuff: societatea CLEANING STUFF SRL este persoana juridica cu sediul in jud. Vrancea, loc. Campineanca, str. Ghioceilor nr.54, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J39/330/2020, avand CUI 42561661, numita in continuare CLEANING STUFF.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos. Termenii si conditiile reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.cleaningstuff.ro , CLEANING STUFF isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termeni si conditii Cleaning Stuff – Drepturi de autor

Intreg continutul website-ului www.cleaningstuff.ro este proprietatea SC CLEANING STUFF SRL.

CLEANING STUFF garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.cleaningstuff.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare). Nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CLEANING STUFF fara acordul prealabil scris al acesteia. Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea SC CLEANING STUFF SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa. Se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Termeni si conditii Cleaning Stuff – Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de CLEANING STUFF exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor, etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa CLEANING STUFF.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC CLEANING STUFF SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC CLEANING STUFF SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit. CLEANING STUFF nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Returnarea produselor achizitionate

Pentru a exercita dreptul de retragere trebuie infomati-ne cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Inregistrati o cerere de retur pe care sa o trimiteti la office@cleaningstuff.ro, unde veti specifica datele comenzii. Numar comanda, data comanda, nume persoana/societate, e-mail, telefon.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de CLEANING STUFF.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun (in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat).

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese (in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese).

Mentiuni

Aceste conditii generale de returnare a produselor se aplica strict in cazul comenzilor inregistrate pe persoana fizica. Atentie! In cazul Persoanelor Juridice (PJ) acestea pot opta doar pentru schimbarea produsului cu unul similar.

 Produsele achizitionate de la CLEANING STUFF nu se pot returna in locatii fizice, nici in oficiile postale. Produsele se pot returna doar urmand pasii de mai jos:

– trimite e-mail la office@cleaningstuff.ro si precizeaza numar comanda, data comanda, nume persoana/societate, e-mail, telefon.

– in e-mail, precizeaza una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi produs, schimb cu un produs diferit vandut de CLEANING STUFF, voucher cu contravaloarea produsului sau rambursarea sumei platite pe produs.

– produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care l-ati primit, pentru a nu suferi modificari de la expeditor la destinatar.

Returul se face cu etichetele initiale intacte. Certificatul de garantie în original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate. Nu se accepta produse care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice. Nu se accepta produsele carora le lipsesc accesorii.

Daca in urma returnarii unui produs, acesta prezinta urme clare de folosire, si nu mai poate fi comercializat ca produs nou, dupa ce acesta este validat de catre service ca fiind perfect functional pe langa taxa de returnare se va mai retine o suma cuprinsa intre 15% si 30% din valoare produsului.

Taxa de returnare

Taxa de returnare nu va fi suportata de client in cazul retururilor pentru care clientul solicita inlocuirea produsului cu acelasi produs sau cu un alt produs din oferta CLEANING STUFF. Pentru cererile de retur la care se solicita restituirea sumei achitate, plata taxei de returnare va fi suportata de catre client.

Fiecare produs se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Costul de transport pentru retur este valoric egal cu taxa de livrare.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de CLEANING STUFF, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@cleaningstuff.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si societatea SC CLEANING STUFF SRL pentru utilizarea acestui website.

CLEANING STUFF verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site. Nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului. In cazul in care pretul unui produs a fost introdus gresit, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit. Va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului. Dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect. Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ. Acestea pot contine accesorii neincluse in pachete. Pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.