Fiorentini S150 masina de maturat urbana

Masina de maturat urbana Fiorentini S150
Masina-de-maturat-urbana-profesionala-S150-Fiorentin-EUC3
Masina-de-maturat-urbana-profesionala-S150-Fiorentin-EUC4
Masina-de-maturat-urbana-profesionala-S150-Fiorentin-EUC7
Masina-de-maturat-urbana-profesionala-S150-Fiorentin-EUC10
Masina-de-maturat-urbana-profesionala-S150-Fiorentin-EUC9

Fiorentini S150 masina de maturat urbana

Mașină de măturat urbană, robustă și versatilă, potrivită pentru diferite tipuri de lucrări, cum ar fi aspirarea deșeurilor cu ajutorul furtunului de aspirare și aspiratorului de înaltă presiune, curățarea suprafețelor largi și a locurilor greu accesibile, potrivita pentru foarte multe aplicatii datorita accesoriilor existente. Disponibilă cu 2 perii sau chiar cu un al treilea braț mobil.

Availability: Disponibil pentru precomandă Categorii: , ,

Descriere

Masina de maturat urbana Fiorentini S150 este robustă și versatilă, potrivită pentru diferite tipuri de lucrări, cum ar fi aspirarea deșeurilor cu ajutorul furtunului de aspirare și aspiratorului de înaltă presiune, curățarea suprafețelor largi și a locurilor greu accesibile. Se preteaza pentru foarte multe aplicatii datorita accesoriilor existente. Se livreaza cu 2 perii sau chiar cu un al treilea braț mobil.

Specificatii Masina de maturat urbana Fiorentini S150

Capacitate de curățare de până la: 15000-24000 mp/h

Capacitatea rezervorului de deșeuri: 1000 L

Înclinație maximă: 25%

Viteză de înaintare: 0-30 km/h

Înălțimea de descărcare: 1520 mm

Despre FIORENTINI: din 1978 Fiorentini SpA se dedică proiectării și producției de mașini de curățare industrială. Este în prezent unul dintre liderii italieni și europeni în acest domeniu. Fiorentini SpA detine o experienta de peste 40 de ani in acest sector. Este format dintr-un grup tanar si dinamic de resurse, mereu orientate catre viitor si imbunatatire constanta. Ca parte a creșterii sale continue, Fiorentini SpA produce o gamă largă de utilaje complete concepute pentru a satisface fiecare nevoie specifică. Producem si vindem mașini de spălat pardoseli, măturători, tractoare de remorcare, precum și o gamă largă de aspiratoare profesionale și mașini cu un singur disc, aparate profesionale de curatat covoare, etc.

Contacteaza-ne pentru consultanta in alegerea utilajului potrivit industriei tale.

Informații suplimentare

Producator

Fiorentini Italia

Tip

Profesional

has been added to your cart:
Finalizare comanda