Fiorentini ICM 34-38 masina de spalat-uscat pardoseli

Masina de spalat pardoseli Fiorentini ICM
masina-de-spalat-uscat-pardoseli-cu-om-la-bord-ICM-34-38-4

Fiorentini ICM 34-38 masina de spalat-uscat pardoseli

Masina de spalat uscat pardoseli cu om la bord, robustă, fiabila, foarte agilă și potrivită pentru arii largi de curățare precum centre comerciale, clădiri de birouri, aeroporturi sau depozite industriale. Supranumita „tancul de curatenie” face fata cu brio pe orice tip de pardoseala indiferent de gradul de murdarie.

Availability: Disponibil pentru precomandă Categorii: , ,

Descriere

Supranumita „tancul de curatenie”, masina de spalat pardoseli Fiorentini ICM face fata cu brio pe orice tip de pardoseala indiferent de gradul de murdarie. Fiorentini ICM este robustă, fiabila, foarte agilă și potrivită pentru arii largi de curățare precum centre comerciale, clădiri de birouri, aeroporturi sau depozite industriale.

Masina de spalat pardoseli Fiorentini ICM este ideala pentru suprafete mari. Atu-ul ei reprezinta capacitatea de a curata o arie foarte mare intr-un timp forte scurt.

Specificatii generale

Producție: 5100 – 6000 mp / h

Autonomia mașinii: 5 h

Capacitate rezervor: 190 L

Capacitate recipient pentru deșeuri: 16 L

Viteză de înaintare: 0-6 km / h

 

Despre FIORENTINI: din 1978 Fiorentini SpA se dedică proiectării și producției de mașini de curățare industrială. Este în prezent unul dintre liderii italieni și europeni în acest domeniu. Fiorentini SpA detine o experienta de peste 40 de ani in acest sector. Este format dintr-un grup tanar si dinamic de resurse, mereu orientate catre viitor si imbunatatire constanta. Ca parte a creșterii sale continue, Fiorentini SpA produce o gamă largă de utilaje complete concepute pentru a satisface fiecare nevoie specifică. Producem si vindem mașini de spălat pardoseli, măturători, tractoare de remorcare, precum și o gamă largă de aspiratoare profesionale și mașini cu un singur disc, aparate profesionale de curatat covoare, etc.

Contacteaza-ne pentru consultanta in alegerea utilajului potrivit industriei tale.

Informații suplimentare

Producator

Fiorentini Italia

Tip

Profesional

Actionare

Cu om la bord

has been added to your cart:
Finalizare comanda