Fiorentini ET masina de spalat-uscat pardoseli

Masina de spalat pardoseli Fiorentini ET
masina-de-spalat-uscat-pardoseli-ET-FIORENTINI6

Fiorentini ET masina de spalat-uscat pardoseli

Masina de spalat uscat pardoseli cu om la bord creata pentru curatarea frecventa a spatiilor de dimensiuni mici si medii. Autonomia si capacitatea excelenta a rezervorului o recomanda pentru cladirile intens traficate.

Availability: Disponibil pentru precomandă Categorii: , ,

Descriere

Masina de spalat pardoseli Fiorentini ET este creata pentru curatarea frecventa a spatiilor de dimensiuni mici si medii. Autonomia si capacitatea excelenta a rezervorului o recomanda pentru cladirile intens traficate. Masina de spalat pardoseli Fiorentini ET are un randament orar suficient de mare (4920 mp/h) care ajuta impreuna cu autonomia bateriei de 4 ore sa spele/usuce suprafete generoase.

Specificatii generale Fiorentini ET

Randament orar: 4920 mp / h

Autonomia mașinii: 4 H

Capacitate rezervor: 110 L

Viteză de înaintare: 0-6 km / h

 

Despre FIORENTINI: din 1978 Fiorentini SpA se dedică proiectării și producției de mașini de curățare industrială. Este în prezent unul dintre liderii italieni și europeni în acest domeniu. Fiorentini SpA detine o experienta de peste 40 de ani in acest sector. Este format dintr-un grup tanar si dinamic de resurse, mereu orientate catre viitor si imbunatatire constanta. Ca parte a creșterii sale continue, Fiorentini SpA produce o gamă largă de utilaje complete concepute pentru a satisface fiecare nevoie specifică. Producem si vindem mașini de spălat pardoseli, măturători, tractoare de remorcare, precum și o gamă largă de aspiratoare profesionale și mașini cu un singur disc, aparate profesionale de curatat covoare, etc.

Contacteaza-ne pentru consultanta in alegerea utilajului potrivit industriei tale.

Informații suplimentare

Producator

Fiorentini Italia

Tip

Profesional

Actionare

Cu om la bord

has been added to your cart:
Finalizare comanda